Hur man betalar med Safello

Safello har ändrat lite i sin betalningslösning så nu kan du inte swisha direkt till oss utan måste först swisha till Safello och sedan föra över bitcoin från deras plånbok till vår. Processen är dock väldigt enkel och tar bara ett par minuter.

OBS! När du har köpt bitcoin hos Safello och pengarna dragits från ditt konto innebär detta INTE att köpet är genomfört hos oss. Du måste sedan använda de bitcoin som du köpt hos Safello och betala med hos oss för att köpet ska gå igenom! Så trots att pengarna dragits från ditt konto innebär det alltså inte att de kommit till oss utan ligger i din plånbok hos Safello i form av bitcoins. Med dessa bitcoin kan du sedan köpa produkter hos oss! Det blir alltså som två köp. Ett köp när du tar dina pengar och köper bitcoin, sedan ytterligare ett köp när du köper produkter hos oss för dessa bitcoins!

Steg 1. Logga in på Safello

När ni slutför beställningen hos oss kommer en länk direkt till Safello.

Logga in och fyll i ert ordervärde under jag vill köpa för och välj sedan det betalalternativet som passar dig bäst! ett tips är Swish då det går snabbast.

 

Steg 2. Skicka över bitcoin från Safello till vår plånbok

Tryck på länken Handla och därefter Skicka krypto.

 

När ni fått upp nästa ruta ska ni trycka på skicka max så skickas hela beloppet som ni köpt. Beloppet kan vara något lägre än det du köpte för eftersom att Safello tar en liten avgift men den står vi för.

Under rubriken mottagare så trycker du på lägg till mottagare och sen nästa.

I nästa sektion väljer ni “annat”, ange ett valfritt namn (helst något påhittat och inte ”melanotan”, ”mella” eller ”mello”) och mata in vår plånboksadress som ni hittar på betalningssidan.

Steg 3. Bekräfta utskicket med BankID sen är det färdigt och era varor skickas!